ערב חברה שלא מפסיקים לדבר עליו: האירוע של “נובה טק” בספארק
"חיפשנו אולם אירועים בראשון לציון שירגיש יוקרתי אבל לא מנוכר – ובספארק קיבלנו בדיוק את זה. מהרגע שנכנסנו הרגשנו יחס אישי אמיתי, עם צוות שמנהל את הערב בשקט ובמקצועיות וגורם לכולם להרגיש בבית. האוכל היה ברמה של מסעדת שף – מטבח שף פעיל, מנות טריות שיוצאות בזמן, וכולם שאלו מאיפה הקייטרינג (ואז הופתעו לשמוע שזה מהאולם). האווירה האורבנית, הדי ג’יי ורחבת הריקודים הפכו את הערב לאנרגטי ומגבש, בדיוק כמו שרצינו."
על האירוע
כשמיכל לוי, מנהלת משאבי אנוש בחברת “נובה טק”, התחילה לחפש אולם במרכז לאירוע חברה שנתי, היה לה יעד ברור: ערב שמרגיש חגיגי ומדויק, בלי תחושת “פס ייצור”. אחרי כמה סיורים היא הגיעה לספארק – אולם אירועים בראשון לציון באזור התעשייה הישן – ומיד הבינה שמדובר במקום שמכוון לאירוע בוטיק אמיתי.
התכנון התחיל בשיחה נעימה ומקצועית, עם ליווי אישי שהוריד ממנה את כל הלחץ. בספארק הדגישו כבר מההתחלה שהכול בנוי סביב חוויה: תכנון, זרימה של הערב ועיצוב שמגיע כחלק מהחבילה. האורחים נכנסו לחלל בעיצוב אורבני חמים, כזה שמרגיש מודרני ומזמין בו-זמנית. מהר מאוד נוצרה אווירה קלילה – עם מוזיקה שמתחזקת בהדרגה עד לרגע שבו רחבת הריקודים התמלאה.
גולת הכותרת הייתה הקולינריה. מטבח שף פעיל שעובד במקום נתן תחושה של טריות אמיתית: מנות שיוצאות בזמן, מוגשות יפה, ומצליחות להתאים גם למי שמחפש משהו קל וגם למי שבא “להתפנק”. במהלך הערב חזר שוב ושוב המשפט: “זה לא אוכל של אירוע – זה אוכל של מסעדה”. בנוסף, העובדה שהמקום פועל בכשרות רבנות ראשל״צ הפכה את ההזמנה לפשוטה ונוחה לכל הצוותים והאורחים.
בסוף הערב מיכל סיכמה את זה בצורה הכי מדויקת: ספארק הוא אולם בראשון לציון שמאפשר להרים אירוע מרשים עד 250 אורחים, עם יחס אישי, אווירה נכונה ואוכל שאנשים ממש זוכרים. למי שמחפש אולם אירועים בראשון לציון לאירוע חברה שהוא גם אלגנטי וגם מלא אנרגיה – זו הייתה בחירה בול.
בספארק אירועים אנחנו שמים דגש על הפרטים הקטנים. החל מקבלת הפנים המרשימה, דרך הקולינריה המוקפדת ועד לאווירה שגורמת לכל האורחים לחייך. התגובה של מיכל לוי מחממת את הלב שלנו ומזכירה לנו למה אנחנו עושים את מה שאנחנו עושים.