ברית הבוקר של נועם ותמר בספארק: אירוע קטן שהרגיש הכי גדול בעולם

ברית הבוקר של נועם ותמר בספארק: אירוע קטן שהרגיש הכי גדול בעולם

ברית בוקר | פברואר 2026
★★★★★

"חיפשנו אולם אירועים בראשון לציון שירגיש בוטיקי, חם ומוקפד — ובספארק קיבלנו הרבה מעבר. האוכל היה ברמת מטבח שף אמיתי, הכל יצא טרי מהמטבח והאורחים לא הפסיקו להחמיא על כל מנה. הצוות ליווה אותנו מהתכנון ועד הרגע האחרון עם יחס אישי וסבלנות, והעיצוב האורבני עם רחבת הריקודים הפך גם ברית בבוקר למסיבה מרגשת. יצאנו עם תחושה שעשינו את הבחירה הכי נכונה, ובמחיר המבצע של פברואר זה היה פשוט לא נתפס."

נועם ותמר
אורח/ת בספארק אירועים
Google אהבתם? קראו עוד המלצות בגוגל
לכל הביקורות

על האירוע

כשנועם ותמר התחילו לחפש אולם אירועים בראשון לציון לברית של הבן הראשון שלהם, הם ידעו שהם רוצים משהו אחר: לא עוד אירוע “על הדרך”, אלא אירוע בוטיק עם סטייל, אוכל מצוין ותחושת בית. אחרי כמה סיורים, הם הגיעו לספארק — אולם בראשון לציון באזור התעשייה הישן — ומיד הרגישו שמדובר במקום שמבין אנשים, לא רק אירועים.

היום הגדול נקבע לאירוע בוקר בפברואר. כבר מהכניסה הורגשה האווירה האורבנית והחמה של הספארק: חלל מעוצב בקווים נקיים, תאורה נעימה, מוזיקה שמרימה בעדינות, וצוות שמקבל את המשפחה עם חיוך אמיתי. היתרון של אולם במרכז מסוג בוטיק בולט כאן במיוחד — עד 250 אורחים, כך שכל פרט מקבל תשומת לב, וכל אורח מרגיש חלק מהשמחה.

בפן הקולינרי, זה היה אחד הרגעים שהפכו את האירוע לבלתי נשכח: מטבח שף פעיל שמוציא מנות טריות במקום, בקצב מדויק ובאיכות שמרגישים בכל ביס. האורחים שיבחו את התפריט, את ההגשה האלגנטית ואת הנדיבות. גם נושא הכשרות היה חשוב למשפחה, והידיעה שהמקום בכשרות רבנות ראשל"צ נתנה שקט מוחלט.

בזכות מבצע פברואר לאירועי בוקר, נועם ותמר קיבלו חבילה משתלמת שכללה תפריט שף, חבילת חורף, עיצוב פרימיום, חניה, מתנות לאורחים וגם קיר צילום משודרג עם אפשרות לצלם מגנטים בעלות מוזלת. בסוף היום, הם יצאו עם זיכרון מרגש — ואירוע שהוכיח שספארק הוא הרבה יותר מעוד אולם: זה המקום שבו חגיגה משפחתית הופכת לחוויה של פעם בחיים.

בספארק אירועים אנחנו שמים דגש על הפרטים הקטנים. החל מקבלת הפנים המרשימה, דרך הקולינריה המוקפדת ועד לאווירה שגורמת לכל האורחים לחייך. התגובה של נועם ותמר מחממת את הלב שלנו ומזכירה לנו למה אנחנו עושים את מה שאנחנו עושים.

עוד חוגגים מאושרים

רגעים קטנים של אושר בספארק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *